Όροι χρήσης

Τι είναι το tourkika.com;

top Το tourkika.com είναι ένας συνεχώς αναπτυσσόμενος ιστότοπος που στοχεύει στο να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την τουρκική γραμματική και γλώσσα. Οι πληροφορίες αυτές απευθύνονται σε ελληνόφωνους σπουδαστές της τουρκικής.
top Δεν πρόκειται για μέθοδο διδασκαλίας, αλλά για βοήθημα κατά τη διάρκεια της εκμάθησης της γλώσσας.
top Ενδέχεται να υπάρχουν λάθη ή παραλήψεις στο περιεχόμενο του ιστοτόπου. Αν εντοπίσετε κάποιο παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μου, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.
top Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Παπαδόπουλο, επαγγελματία ξεναγό, ο οποίος έχει γράψει όλα τα άρθρα. Βοήθεια έχει λάβει από άλλους καθηγητές (Lale, Ααρών, Ayşe) σε συγκεκριμένα σημεία. Το tourkika.com είναι προσωπικό έργο και δεν χρηματοδοτείται από κανέναν φορέα.

top Πέρα από τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα, ο ιστότοπος στοχεύει στο να δημιουργηθεί μια on-line κοινότητα για ανθρώπους που ασχολούνται με τη γλώσσα, είτε επαγγελματικά είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Αποκλειστικό θέμα της λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η τουρκική γλώσσα.
top Το tourkika.com προσφέρει αποκλειστικά στους αναγνώστες του δυναμικά προγράμματα, τα οποία βοηθούν τον μαθητευόμενο με επεξηγήσεις στα ελληνικά. Στην αρχική σελίδα θα βρείτε τις σελίδες αυτές σημαδεμένες με ένα άστρο (). Έτσι ξεφεύγει από τη λογική ενός βιβλίου ή (στατικού) κειμένου. Όλα τα προγράμματα έχουν γραφτεί από τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα;

top Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο tourkika.com διατίθενται στην ευχέρεια του αναγνώστη για προσωπική του χρήση και διανέμονται υπό τους όρους της GNU FDL.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορεί οποιοσδήποτε να αντιγράψει ό,τι θέλει, υπό τους εξής όρους:
velaki Να αναφέρει την πηγή.
velaki Να επιτρέπει με τη σειρά του σε οποιονδήποτε να αντιγράψει το προϊόν της αντιγραφής με τους ίδιους όρους.

Go to Top