Μαθήματα στην περιοχή της Αττικής

Παραδίδονται μαθήματα τουρκικών από έμπειρη καθηγήτρια, μεταφράστρια τουρκικής λογοτεχνίας.

Περιοχή: Καματερό, κέντρο Αθήνας
Όνομα:
Στέλλα Χρηστίδου
Τηλ. επικοινωνίας: 6976220815
Ηλ. διεύθυνση: stellah27 παπάκι gmail τελεία com


Ιδιαίτερα Μαθήματα Τουρκικών – Προετοιμασία για όλα τα πτυχία. Μητρική γλώσσα τουρκικά. 10ετή εμπειρία διδασκαλίας της τούρκικης γλώσσας ως ξένη γλώσσα. Πτυχιακές Σπουδές: Σύγχρονη Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία / Πανεπιστήμιο Άγκυρας, Μεταπτυχιακές Σπουδές: Γλωσσολογία Nοτιοανατολικής Μεσογείου/ Πανεπιστήμιο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Περιοχή: ευρύτερη περιοχή Αθήνας.
Όνομα:
Zeynep Albayrak Vermpis
Τηλ. επικοινωνίας: 6956339711
Ηλ. διεύθυνση: z-albayrak παπάκι hotmail τελεία com


Παραδίδονται μαθήματα τουρκικών από Γλωσσολόγο, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Άγκυρας (Ankara Üniversitesi), σε αρχάριους και μη. Πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Προετοιμασία για εξετάσεις ΤÖΜΕR, İSTANBUL, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας και για εξετάσεις του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών. Ειδικές τιμές για γκρουπ και για φοιτητές.

Περιοχή: Πειραιάς, κέντρο Αθηνών, Δυτικά και Βόρεια Προάστια
Όνομα:
Χρύσα Σκιαδοπούλου
Τηλ. επικοινωνίας: 6932489239
Ηλ. διεύθυνση: skiad2003 παπάκι yahoo τελεία gr


Καθηγήτρια με μητρική γλώσσα τα Τουρκικά και έμπειρη στη διδασκαλία (βιβλίων Τömer, Dilmer, İstanbul), παραδίδει μαθήματα σε γκρουπ ή μεμονωμένα, για αρχάριους και προχωρημένους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθήνας. Προετοιμασία για εξετάσεις, προφορική εξάσκηση, ευελιξία στη διαμόρφωση του μαθήματος σύμφωνα με τις ανάγκες του σπουδαστή.

Περιοχή: Αθήνα
Όνομα:
Seda Kar
Τηλ. επικοινωνίας: 6982782200
Ηλ. διεύθυνση: sedakar παπάκι gmail τελεία com


Παραδίδονται μαθήματα τουρκικών σε επαγγελματίες ή ιδιώτες, αρχάριους ή προχωρημένους, όπως επίσης και σε γκρουπ μέχρι τριών ατόμων, από καθηγήτρια και συνάμα μεταφράστρια της τουρκικής γλώσσας

Περιοχή: Παλαιό Φάληρο, Νότια προάστια, κέντρο Αθήνας
Όνομα:
Μαρία Χαρισιάδου
Τηλ. επικοινωνίας: 6974741841
Ηλ. διεύθυνση: harmar46 παπάκι gmail τελεία com


Ταχύρυθμα μαθήματα τουρκικών και οθωμανικών παραδίδονται από Έλληνα υποψήφιο διδάκτορα και κάτοχο μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Κωνσταντινουπόλεως. Αναλυτική επεξήγηση της γραμματικής, πλούσιο διδακτικό υλικό και έμφαση στα προφορικά από το πρώτο μάθημα. Εμπειρία ως εξεταστής του Κ.Π.Γ στην προετοιμασία των πτυχίων όλων των επιπέδων και στην προετοιμασία των φοιτητών του Τμήματος Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών με ψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Περιοχή: ευρύτερη περιοχή Αθήνας
Όνομα:
Λεωνίδας Μοίρας
Τηλ. επικοινωνίας: 6989994313
Ηλ. διεύθυνση: leomoiras παπάκι gmail τελεία com


Παραδίδονται μαθήματα τουρκικών για κάθε επίπεδο από έμπειρο καθηγητή, τουρκικής καταγωγής και αναλαμβάνονται όλες οι μεταφράσεις.

Περιοχή: Αθήνα
Όνομα: Σεντάτ Οζ
Τηλ. επικοινωνίας:
6951606695
Ηλ. διεύθυνση: gezginimben παπάκι hotmail τελεία com


Μαθήματα από πτυχιούχο καθηγήτρια με πολυετή πείρα κάτοχος επάρκειας διδασκαλίας, αναλαμβάνει προετοιμασία για εξετάσεις ΤΟΜΕR / DILMER και για το κρατικό πιστοποιητικό όλων των επιπέδων. Παράδοση μαθημάτων σε ενήλικες, ανήλικες, σε ανεξάρτητους επαγγελματίες, σε γκρουπ και σε στελέχη επιχειρήσεων.
Για την διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας παρέχεται το εκπαιδευτικό και οπτικοακουστικό υλικό.
Ο τρόπος διδασκαλίας και η εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους μάθησης του ενδιαφερομένου.
Αναλαμβάνονται επίσης επιμέλεια εργασιών/πτυχιακής εργασίας αντίστοιχων πανεπιστημιακών τμημάτων, μεταφράσεις, μαθήματα εξειδικευμένα για έκθεση, εξειδικευμένη ορολογία, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος. Πολύ προσιτές τιμές.

Περιοχή: Ευρύτερη περιοχή Αθήνας και Ελευσίνα.
Όνομα: Πηνελόπη Ζαχαράκου
Τηλ. επικοινωνίας: 6993151870
Ηλ. διεύθυνση: doro.adepto παπάκι gmail τελεία com


Παραδίδονται μαθήματα Τουρκικών, από καθηγητή Ιστορίας με μεταπτυχιακό τίτλο Οθωμανικής και Βαλκανικής Ιστορίας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Περιοχή: Βόρεια και Ανατολικά προάστια Αττικής. Έμφαση στα προφορικά με θεατρικούς διαλόγους, ως μια νέα και ευχάριστη προσέγγιση της ύλης και διαμόρφωση ενός πακέτου διδασκαλίας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Περιοχή: Βόρεια και Ανατολικά προάστια
Όνομα:
Θωμάς Χριστιάς
Τηλ. επικοινωνίας: 6936645757
Ηλ. διεύθυνση: info παπάκι sinkinisis τελεία com