Όροι χρήσης

Τι είναι το tourkika.com;

★ Το tourkika.com είναι ένας συνεχώς αναπτυσσόμενος ιστότοπος που στοχεύει στο να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την τουρκική γραμματική και γλώσσα. Οι πληροφορίες αυτές απευθύνονται σε ελληνόφωνους σπουδαστές της τουρκικής.
★ Δεν πρόκειται για μέθοδο διδασκαλίας, αλλά για βοήθημα κατά τη διάρκεια της εκμάθησης της γλώσσας.
★ Ενδέχεται να υπάρχουν λάθη ή παραλήψεις στο περιεχόμενο του ιστοτόπου. Αν εντοπίσετε κάποιο παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μου, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.
★ Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Παπαδόπουλο, επαγγελματία ξεναγό, ο οποίος έχει γράψει όλα τα άρθρα. Βοήθεια έχει λάβει από άλλους καθηγητές σε συγκεκριμένα άρθρα. Το tourkika.com είναι προσωπικό έργο και δεν χρηματοδοτείται από κανέναν φορέα.
★ Πέρα από τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα, ο ιστότοπος στοχεύει στο να δημιουργηθεί μια on-line κοινότητα για ανθρώπους που ασχολούνται με τη γλώσσα, είτε επαγγελματικά είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Αποκλειστικό θέμα της ομάδας στο facebook είναι η τουρκική γλώσσα.
★ Το tourkika.com προσφέρει αποκλειστικά στους επισκέπτες του δυναμικά προγράμματα, τα οποία βοηθούν τον μαθητευόμενο με επεξηγήσεις στα ελληνικά. Στην αρχική σελίδα θα βρείτε τις σελίδες αυτές σημαδεμένες με ένα μαύρο άστρο. Έτσι ξεφεύγει από τη λογική ενός βιβλίου ή (στατικού) κειμένου. Όλα τα προγράμματα έχουν γραφτεί από τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα;

☛ Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο tourkika.com διατίθενται στην ευχέρεια του αναγνώστη για προσωπική του χρήση και διανέμονται υπό τους όρους της GNU FDL.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορεί οποιοσδήποτε να αντιγράψει ό,τι θέλει, υπό τους εξής όρους:
♦ Να αναφέρει την πηγή.
♦ Να επιτρέπει με τη σειρά του σε οποιονδήποτε να αντιγράψει το προϊόν της αντιγραφής με τους ίδιους όρους.