Μαθήματα στην περιοχή της Αττικής

Παραδίδονται μαθήματα τουρκικών από Γλωσσολόγο, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Άγκυρας (Ankara Üniversitesi), σε αρχάριους και μη. Πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Προετοιμασία για εξετάσεις ΤÖΜΕR, İSTANBUL, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας και για εξετάσεις του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών. Ειδικές τιμές για γκρουπ και για φοιτητές.

Περιοχή: Πειραιάς, κέντρο Αθηνών, Δυτικά και Βόρεια Προάστια.
Όνομα:
Χρύσα Σκιαδοπούλου
Τηλ. επικοινωνίας: 6932489239
Ηλ. διεύθυνση: skiad2003 παπάκι yahoo τελεία gr


Ιδιαίτερα Μαθήματα Τουρκικών – Προετοιμασία για όλα τα πτυχία. Μητρική γλώσσα τουρκικά. 10ετή εμπειρία διδασκαλίας της τούρκικης γλώσσας ως ξένη γλώσσα. Πτυχιακές Σπουδές: Σύγχρονη Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία / Πανεπιστήμιο Άγκυρας, Μεταπτυχιακές Σπουδές: Γλωσσολογία Nοτιοανατολικής Μεσογείου/ Πανεπιστήμιο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Περιοχή: ευρύτερη περιοχή Αθήνας.
Όνομα:
Zeynep Albayrak Vermpis
Τηλ. επικοινωνίας: 6956339711
Ηλ. διεύθυνση: z-albayrak παπάκι hotmail τελεία com


Μαθήματα από πτυχιούχο καθηγήτρια με πολυετή πείρα κάτοχος επάρκειας διδασκαλίας, αναλαμβάνει προετοιμασία για εξετάσεις ΤΟΜΕR / DILMER και για το κρατικό πιστοποιητικό όλων των επιπέδων. Παράδοση μαθημάτων σε ενήλικες, ανήλικες, σε ανεξάρτητους επαγγελματίες, σε γκρουπ και σε στελέχη επιχειρήσεων.
Για την διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας παρέχεται το εκπαιδευτικό και οπτικοακουστικό υλικό.
Ο τρόπος διδασκαλίας και η εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους μάθησης του ενδιαφερομένου.
Αναλαμβάνονται επίσης επιμέλεια εργασιών/πτυχιακής εργασίας αντίστοιχων πανεπιστημιακών τμημάτων, μεταφράσεις, μαθήματα εξειδικευμένα για έκθεση, εξειδικευμένη ορολογία, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος. Πολύ προσιτές τιμές.

Περιοχή: Ευρύτερη περιοχή Αθήνας και Ελευσίνα.
Όνομα:
Πηνελόπη Ζαχαράκου
Τηλ. επικοινωνίας: 6993151870
Ηλ. διεύθυνση: doro.adepto παπάκι gmail τελεία com


Παραδίδονται μαθήματα από έμπειρη καθηγήτρια, μεταφράστρια τουρκικής λογοτεχνίας.

Περιοχή: Καματερό, κέντρο Αθήνας και διαδικτυακά.
Όνομα:
Στέλλα Χρηστίδου
Τηλ. επικοινωνίας: 6976220815
Ηλ. διεύθυνση: stellah27 παπάκι gmail τελεία com